personeel & organisatie

Personeel & organisatie

In de retailwereld zijn medewerkers in hoge mate bepalend voor de klanttevredenheid en een goed resultaat. Gezamenlijk bepalen onze medewerkers het gezicht van onze winkelformules. Zij zijn het die in onze winkels er voor zorgen dat de klant tevreden naar buiten gaat en bij een volgend keuzemoment opnieuw aan Macintosh Retail Group denkt. Onze winkelmedewerkers voelen zich prima thuis in een winkelomgeving en in de wereld van de snel veranderende consument. Hij of zij zorgt er voor dat een bezoeker klant wordt. Klantvriendelijkheid, creativiteit en de bereidheid om de handen uit de mouwen te steken zijn daarbij sleutelwoorden. Maar ook elders in de organisatie wordt werk verzet dat onmisbaar is om als retailer goed te kunnen functioneren. In de distributiecentra zorgen onze mensen er voor dat de producten zo efficiënt en snel mogelijk in de winkels terecht komen. En op de hoofdkantoren spelen de medewerkers een belangrijke rol in de vele contacten met leveranciers, adviseurs en overheden en bij het faciliteren van de bedrijfsprocessen. Kortom, onze medewerkers vormen het visitekaartje van Macintosh Retail Group naar de buitenwereld. Dus bieden we hen een inspirerende en professionele werkomgeving waarin ondernemerschap, creativiteit en collegialiteit zeer op prijs worden gesteld.

In de strategie van Macintosh Retail Group wordt er van uitgegaan dat bundeling van krachten leidt tot economies-of-group door innovatie, schaalvoordelen en kostenbesparingen. Dit betekent dat zaken die voor meerdere groepsmaatschappijen van belang zijn, op centraal niveau geregeld dienen te zijn, zodat groepsmaatschappijen zich kunnen concentreren op hun core-business: klanten bedienen via winkels en webshops.

Indien u geïnteresseerd mocht zijn in een baan bij Macintosh Retail Group of een van haar dochterondernemingen kunt u zich wenden tot mr. P. Geraerds, postbus 110, 6190 AC Maastricht-Airport, eMail: p.geraerds@macintosh.nl. Telefoon: (043) 3280 721.